ROSSAC

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Uppdrag

Uppdrag

E-mail Print PDF

Här publicerar jag från tid till annan uppdrag eller uppdragssök, ofta korta nyckelord. Du är välkommen att höra av dig om du har frågor eller letar efter uppdrag i Södra Sverige eller söker bästa konsulten till ett uppdrag. Företrädesvis erfarna konsulter och gärna de som jag haft direkt eller indirekt kontakt med tidigare.

Har du förslag på förbättringar så är jag idel öra.

 

UPPDRAGSSÖK inlagt 20140116 (nedtages 18 januari, då jag redan fått in 3 intressanta kndidater, varav 2 går vidare i processen)

En mina samarbetspartners i Malmö, sedan många år, söker en erfaren konsult, som kan gå in i ett projekt direkt som utvecklare. Uppdragstiden är från nu och fram till sommaren, men under tiden kommer konsultföretaget att söka en kompetent konsult att anställa, varvid inhyrningsuppdraget avvecklas.

Några nyckelord på kompetenssidan:

- Erfaren Microsoftkonsult, van att jobba självständigt hos slutkund

- Huvudsakligt kompetensområde är "Web Application Developement"

- .NET huvudsakligen på ASP.NET

- C#

- VB.NET

- MS SQL Server och T-SQL

- MS Office produkterna med tonvikt på Excel, inklusive VBA

Känner du att du har kompetensen skicka ett mail med CV och förklaring till varför det passar dig, så tar jag hand om det på studs. Intervjuer kommer att göras löpande, men jag hoppas att ha fått in bra kandidater senast 19 januari 2014, och som sagt, du måste kunna starta på stört.

Du hittar mina kontaktuppgifter här nedan och jag finns naturligtvis också på Linkedin.

 

UPPDRAGSSÖK inlagt 20130812

Uppdrag sökes för mina klientföretag. Hel- eller gärna deltid, breda eller djupa inom IT. Ex PL, Scriptwriting, Storytelling, Kommunikation, Webb/plattform, SP, Linux eller utvecklingsuppdrag inom alla tekniker. Även Interim ledning, Coaching eller Mentorskap finns det bra resurser för.

Kontakta mig gärna via LI eller från min hemsida, se under fliken Kontakt. Gärna per telefon.

 

Har du uppdrag som behöver bemannas eller har tips på sådant, även underkonsultuppdrag kan vara intressant så skicka ett par rader om uppdraget till : uppdrag [at) rossac.se

Har du kompetens motsvarande en uppdragsförfrågan ovan och är tillgänglig så skicka in en CV i Word  till : uppdrag [at) rossac.se

Välkommen att kontakta mig, Rolf Olsson telnr 0705758880, om du har några frågor.Har du inte själv tid men känner du någon du tror är rätt, så får du gärna vidarebefordra förfrågan genom att trycka på mejlknappen ovan till höger.

 

 


 

 

 

 

Last Updated on Saturday, 18 January 2014 17:15  

¨