ROSSAC

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Hitta uppdrag
ROSSAC - Hitta uppdrag

Säljare

E-mail Print PDF

Konsult eller konsultföretag erbjudes en stor kontaktyta mot marknaden i södra Sverige

Du kan ägna dig åt din profession och överlåta en stor del av marknadsföringen till ROSSAC. Samtidigt får du som konsult också möjlighet att bygga upp ett kontaktnät med nya uppdragsgivare. Som konsultföretag får du förmånliga villkor för kompetensutveckling och möjligheter att bygga kompetensnätverk med andra konsultföretag. ROSSAC samarbetar med alla typer av konsultköpare, från små och medelstora företag till storföretag och organisationer. Det kan även röra sig om konsultföretag med behov av tillfällig förstärkning och som snabbt behöver få in produktiv personal i större projekt.

ROSSAC hjälper till med marknadsbevakning, offerering och bokning av intervju med potentiella uppdragsgivare. När en framgåmgsrik kontakt etablerats hjälper ROSSAC till med att avsluta affären samt att skriva avtal. Naturligtvis hjälper vi till med avtalsskrivning och accepterar inte generella konkurrensklausuler. Under projektets gång sköts all löpande administration och fakturering kring uppdraget av ROSSAC eller av säljaren om säljaren så önskar.

ROSSAC hjälper även till om det blir aktuellt med förlängning av uppdraget samt att följa upp projektet n6r uppdraget avslutats.

Tjänsterna betalas med provision på förmedlade uppdrag. Alla tjänster är transparenta, dvs vi jobbar med öppna provisioner och med långsiktigt samarbete som mål.

För närvarande jobbar vi med en prislista där säljaren avstår 20 - 60 SEK per timme till ROSSAC beroende på uppdragets längd och förlängningar. Vi kan också erbjuda flat rate från 3 000 SEK per månad.

Du är välkommen att registrera dig på vår webbplats genom att använda kontaktformuläret. Som konsult ska du ha minst två aktuella referenser.

Större eller mindre konsultföretag med temporärt förstärkningsbehov, får gärna höra av sig då vi är duktiga på att hitta tillgängliga resurser med speciellt intressant kompetens. Det är ju dessutom utan kostnad för köparen.

Uppdrag som annonseras ut finns under fliken "Uppdrag", men det är inte alla uppdrag som annonseras.

 

¨