ROSSAC

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Hitta konsult
ROSSAC - Hitta konsult

Köpare

E-mail Print PDF

Konsultköpare erbjudes en heltäckande service i konsultupphandlingsprocessen

Du får på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt en överblick av ledig kompetens enligt din kravlista. ROSSAC samarbetar med alla typer av konsultköpare, från små och medelstora företag till storföretag och organisationer. Även konsultföretag med behov av tillfällig förstärkning kan på detta sätt söka konsulter för att snabbt få in produktiv personal i större projekt. Konsultnätverket är mycket stort och samarbete finns med många små specialiserade konsultföretag och även med de flesta större konsultföretag. Idag, finns över 3 000 svenska konsultföretag i nätverket. Anvisad konsult måste visa upp minst två aktuella referenser före samarbetsavtal.

I konsultupphandlingsprocessen hjälper vi till med allt från att formulera uppdraget till att samla in offerter från lämpliga konsulter inom önskad tidsram. Därefter görs ett urval och endast de bästa kandidaterna presenteras för dig som konsultköpare. Intervjutider bokas och när du som kund känner dig nöjd hjälper vi till med avslut och avtalsskrivning. Under projektets gång sköts all administration kring uppdraget av ROSSAC. 

Under pågående längre uppdrag samt efter avslutat uppdrag genomförs en uppföljning för att garantera kvaliteten på det arbete som levererats. Köparen får ett kvitto på den kvalitet som levererats jämfört med flera tusentals konsultleveranser på den svenska marknaden.

Tjänsterna är kostnadsfria för dig som är konsultköpare, även om du ej väljer någon av oss anvisad konsult. Du spar massor med tid och kan vara säker på att du får erbjudande om de bästa just nu tillgängliga konsulterna.

De flesta konsultköpare måste idag lägga ned mycket tid på att svara i telefon och e-mail på erbjudanden om konsulttjänster, som kanske inte behövs just nu. Om du själv gör en kravspecifikation och skickar en förfrågan till ROSSAC eller din ordinarie leverantör och ROSSAC så får du garanterat både bättre konsulter och marknadsmässiga priser. Testa oss gärna.

 

¨